Tv-boxar är beställda

Tv-boxar är beställda och styrelsen planerar att publicera tider inom kort för utlämning av dessa i mitten av maj. Det blir olika tider uppdelade efter adresser för att slippa köbildning och utlämning kommer att ske från Gärdebovägen 3 där vi har vårt kontor. För att hämta ut din tv-box behöver du ha din legitimation med dig. Det går bra att hämta tv-box åt någon annan så länge du visar både ditt och dennes legitimation.

Du som önskar beställa mer än en tv-box/ett tv-abonnemang ombeds vända dig till Netatonce för beställning. Ny information från Netatonce är att Telia inte godkänner medlemmar att löpande teckna sig för tv utan de kommer att ha så kallade uppsamlingsheat två gånger om året. Då kan medlemmar som önskar teckna Telia TV Lagom i gruppavtalet, så kallat trippel-abonnemang (bredband, ip-telefoni och tv) få sin tv-box levererad. Duo-abonnemang (bredband och ip-telefoni) kan tecknas när som helst.

Alla medlemmar ombeds fortsätta använda sin mediaomvandlare som de redan har. Så länge den fungerar finns det ingen anledning att plocka ut en ny. Alla som har tecknat gruppavtal före den 31 maj 2024 har rätt att när som helst under avtalstiden plocka ut en gratis mediaomvandlare. Garantin gäller under hela avtalsperioden.

Nästa kvartalsfaktura skickas ut efter att det nya avtalet har börjat gälla. Troligen i slutet av juni eller början av juli. Fakturan gäller månaderna juni, juli, augusti och september. Vi påminner om att anmäla e-faktura genom din bank för att slippa fakturaavgift på 60 kr.