Kategoriarkiv: Första sidan

Information som postas under välkommentexten.

Hämta TV boxar

Nu har de efterbeställda TV-boxarna kommit. Du kan hämta din box någon av följande tider (gäller även dig som beställt i första omgången men ej hunnit hämta):
tis 14/6 10.00-14.30
ons 15/6 16.00-19.00

Aktiveringsdatum för er som efterbeställt är satt den 23 juni.

Kontoret är normalt ej bemannat och styrelsen kommer inte vara lika tillgänglig under semestern så det vore toppen om alla kunde hämta sin box under veckan som kommer.

Öppet nät

Ni som ska köpa tjänster i det öppna nätet kan läsa om
tjänsteleverantörerna och deras priser här:
https://openinfo.netatonce.net/home

Om du är inlagd i det öppna nätet ska det automatiskt komma upp en sida i portalen när du loggar in på datorn. Om den inte kommer upp kan du testa den här länken: https://openreg.netatonce.net

OBS! Det är först när man klickar på beställning i portalen som man kan se att eventuellt kampanjpris har lagts till.

Nytt avtal träder ikraft idag 1 juni

Idag stängs internetförbindelsen av för de fastighetsägare som ej ännu tecknat tjänsteavtal med föreningen. För att få köpa tjänster i nätet behöver ett nytt avtal skrivas på och lämnas in. Om man inte har kvar sitt avtal finns nytt att hämta innanför entrédörrarna på Gärdebovägen 3 (öppet dagtid ca 8-18). Lämna underskrivet avtal i föreningens brevlåda på Gärdebovägen 3, i lådraden utmed vägen.

För de som önskar ingå trippelavtal (med TV Telia Lagom) behöver avtalet komma in senast 5 juni, annars är nästa chans att teckna avtal med TV inkluderat den 1 januari 2023.