Alla inlägg av Mats Uhlen

Årsstämma 2023

Nu är det dags för den årliga föreningsstämman för Häggådalens Fiber Ekonomiska Förening och som medlem kallas du härmed till att deltaga.

Stämman kommer att äga rum i Folkets hus i Fritsla, tisdagen den 30 maj kl. 18.30

Välkommen!

Dags att anmäla dig för Telia TV

Telia tillåter tillägg av tv-abonnemang (inom gruppavtalet) endast två gånger per år. Det är nu dags för ett så kallat uppsamlingsheat där de som ej hade beställt TV före juni får chans att lägga till det. Hör av dig till mig om du önskar lägga till TV i ditt tjänsteavtal så kontaktar jag dig. Sista dag för tilläggsbeställning är 30 november. Nästa uppsamlingsheat är i juni 2023.
Anmälan till: susanne.nystedt@haggadalensfiber.se

Sappa TV

Vi har fått veta från medlemmar att de inte kunnat köpa TV från Sappa.
Netatonce meddelar att det varit en miss i kommunikationen hos dem internt och att det nu ska fungera igen. Så har du redan köpt TV från Sappa eller önskar köpa TV från Sappa så ska det fungera. Här av dig till styrelsen om det uppstår problem kring detta.

Fläkthaveri i Nod 2, Risma

Vissa abonnenter har problem med uppkopplingen dagtid just nu och de bor i området som betjänas av Nod 2 (i Risma) Detta nodhus har ett fläktproblem och det blir ovanligt varmt inne i huset under sommarvarma dagar sedan kanske 2 veckor tillbaka. Fläkten blir tröttare för varje dag som går nu och jag håller tummarna för att den håller några dagar till. Ny fläkt är beställd och levererad, och skall om allt går väl, installeras nu i helgen (27-28 aug). Jag åker förbi noden när jag kommer hem på eftermiddagarna och vädrar ur värmen för att sänka temperaturen därinne.

Det är inte alla i nod 2 området som drabbas utan endast några få. Beklagar problemet, men vi vet vad det är och åtgärdar så fort vi kan.

Tillägg lördag 27 aug:
Vi bytte den trasiga fläkten mot en ny idag på morgonen och den ventilerar noden bra (till och med bättre än originalfläkten)

Hämta TV boxar

Nu har de efterbeställda TV-boxarna kommit. Du kan hämta din box någon av följande tider (gäller även dig som beställt i första omgången men ej hunnit hämta):
tis 14/6 10.00-14.30
ons 15/6 16.00-19.00

Aktiveringsdatum för er som efterbeställt är satt den 23 juni.

Kontoret är normalt ej bemannat och styrelsen kommer inte vara lika tillgänglig under semestern så det vore toppen om alla kunde hämta sin box under veckan som kommer.