Support under storhelgerna

Nu är det snart jul – och en jul utan internet kan vara katastrof! Så om det händer en olycka, fibern rycks/sågas/tuggas av, kom ihåg; Felanmäl direkt! Vänta inte till efter helgerna. Jag kommer att hjälpa till så fort jag kan – även mitt under Kalle Anka om det behövs (Har sett den för många gånger…!) Jag vet hur viktigt det är med internetuppkoppling och kommer hjälpa alla i nöd, vardag som helg.

MEN! Kontakta mig via hemsidans felanmälan! Inte via Messenger, SMS eller telefon. Av någon anledning ser jag inte Messenger meddelanden om vi inte redan har en pågående diskussion/är FB vänner. Om jag inte svarar beror det inte på att jag är snorkig – jag ser helt enkelt inte meddelanden!

Jag vill helst inte heller bli störd mitt i julmaten med telefonsamtal, mail kan jag ta när jag kan/vill/hinner. Jag kan felsöka och laga det mesta som rör själva fibernätet, dock har jag inte mängder av extra routrar, jag har ett par stycken som går att låna tills Netatonce kan skicka en ny. De är dock en del av min felsökningsutrustning, så jag håller ganska hårt i dem… 😉

Egen felsökning (kan ibland hjälpa): https://www.haggadalensfiber.se/?page_id=1434

Felanmälansforulär: (skickar mail till mig) https://www.haggadalensfiber.se/?page_id=1293

Lägg in i telefonen som favoriter, man vet aldrig när det kan behövas! Dessa två har länkar till varandra, så det räcker med ena adressen!

Mats / Häggådalens fibers support!