Projektering

Hej, jag förstår att alla är nyfikna och kanske lite otåliga att få reda på vad som händer med fibernätet nu. Styrelsen jobbar på och betar av steg för steg i den långa listan i vad som behövs göras. Vi ska ha ytterligare ett möte med Bynet i dag där vi bland annat ska diskutera projekteringsplanerna. Som vi redan sagt behöver vi fler områdesansvariga, då dom kommer vara viktiga i att finjustera planerna för de olika områdena och detta kommer att att ta mer tid ju färre som kan hjälpa till. I detta fall så gäller det att titta på dom bästa vägarna att lägga ner fibern så man i mesta möjliga mån undviker besvärliga terränger och detta vet ju dom lokalt boende bäst. Säg till nån av oss i styrelsen om ni vill hjälpa till.

(Från Facebook/Stefan Hansen)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.