Dagsverken

Nu har vi en drive där vi behöver hjälp med flertalet dagsverken. Mail har gått ut till de som vi inte har notering om att de gjort dagsverken. Har du redan gjort dina timmar, men vill hjälpa föreningen mer går det bra att kontakta oss också (De som inte gjort dagsverken skall gå före dock).

Dagsverken vi behöver hjälp med:

 

1. Bortskyffling av asfaltshög på Hallagärdesvägen och korsningen Hamravägen/Kungabergsvägen. Bör ske en vardag så att man kan köra det till Skene Skog. 2-3 personer, skyffel och släpkärra. + Utkörning av matjord till Hallagärdesvägen.

 

2. Grusning av maen, stigen som förbinder Segloravägen och Vilda Västern. Man behöver vara 4-6 personer som kan kärra ut grus på stigen. Grus behöver köpas. Släpkärra, skottkärror och spadar behövs.

 

3. Eldning av ris på Furubergsvägen 12. 2 personer som eldar upp en hyfsat stor rishög som är efterlämnad på en medlems tomt.

 

4. Medlemmar som kvällstid (när folk är hemma) som kan provlysa fiber i de två återstående områdena så att vi kan vara säkra på att det mesta fungerar innan vi tänder upp. Bil behövs, man bör inte vara hundrädd och ficklampa behövs. ca 10 personer som ska arbeta i par.

 

5. Utdelning av uppkopierade dokument som ska tillbaka till medlemmar. Ett dagsverke för att slippa betala en massa porto. 2 personer.

 

Vänligen hör av er snarast!

Hälsningar Styrelsen

Mejla in ditt intresse till:
haggadalensfiber@gmail.com