Kategoriarkiv: Föreningen

Information som rör föreningsarbetet

Välkommen till föreningens årsstämma den 27e maj kl. 18.30 i Folkets hus i Fritsla.Motioner till stämman kan skickas in under hela året, men för att kunna bereda dem till stämman ber vi er att inkomma med dessa senast 20e maj. De skickas med fördel på mejl till styrelsen@haggadalensfiber.se

Planerat avbrott /Utökning av nätet

Kommande vecka, närmare bestämt den 24e och den 25e april, kommer föreningen att behöva utföra arbete för att utöka fibernätet.

Följande adresser kommer vara utan uppkoppling den 24:e

Aratorpsvägen 6
Gärdebovägen 5
Gärdebovägen 23
Mellanvägen 4
Kommunalhusvägen 1 (6 anslutningar)

Följande adresser kommer att vara utan uppkoppling den 25:e och ev den 26:e:

Alstervägen 1
Alstervägen 6
Alstervägen 9
Alstervägen 24
Alstervägen 26
Ekhamravägen 4
Ekhamravägen 6
Ekhamravägen 8
Ekhamravägen 10
Klintvägen 1
Klintvägen 4
Klintvägen 5
Klintvägen 7
Rosliden 6
Ängsätravägen 6
Ängsätravägen 8

Det är alltid svårt att veta hur lång tid arbetet tar men vi hoppas på att det inte ska behöva ta mer än två dagar. (Eventuellt räcker det med en dag.) Du som medlem behöver inte göra något utan när arbetet är slutfört ska din anslutning fungera som vanligt.

Tillägg: Idag, fre 26 april har arbetet slutförts och allt gick nästan enligt plan, det blev kortare avbrott på andra tider/datum än vad vi planerade – sådant händer när man måste snabbt omprioritera lagda planer. Allt arbete har dock genomförts. Nu kan vi ansluta de nybyggda fastigheterna kring Alstervägen. Vi välkomnar de nya medlemmarna till vår fiberförening!

Hej medlem i Häggådalens fiberförening!

Föreningen har behövt göra förändringar i sitt faktureringssystem efter att programmet som har använts har tagits bort. Det innebär att föreningen inte längre kommer att erbjuda pappersfaktura.

Ni som redan har anmält e-faktura genom er bank behöver inte göra något alls då detta fortfarande är ett alternativ för att få faktura. Övriga medlemmar kommer att få fakturan genom e-post. Vi rekommenderar verkligen e-faktura genom banken och det anmäler ni själva.

Vi planerar att skicka ut fakturorna näste vecka (senast 8 mars) och har ni inte fått den som e-faktura genom er bank, eller som e-postfaktura till er e-post – vänligen hör av er!!

På fakturan i mars kommer medlemsavgiften att läggas på (200 kr/år). Övriga fakturor för året skickas alltid i början av juni, september och december.

Hör av er till faktura@haggadalensfiber.se om ni har några funderingar gällande faktureringen.

Med vänlig hälsning
Styrelsen

WIFI i Viljans Park!

I samarbete med Fritsla Byalag har fiberföreningen dragit sitt strå till stacken för att försöka få till en attraktiv samlingsplats uppe vid Viljans park. Förutom askkoppar, sopkorgar och belysning som byalaget har fixat dit så finns nu gratis internetuppkoppling. Nätverket heter ”Viljans_Park_Public_WIFI” och kräver inget lösenord. Testa det och ge oss gärna återkoppling på hur ni tycker att det fungerar genom att mejla oss: styrelsen@haggadalensfiber.se

Årsstämma 2023

Nu är det dags för den årliga föreningsstämman för Häggådalens Fiber Ekonomiska Förening och som medlem kallas du härmed till att deltaga.

Stämman kommer att äga rum i Folkets hus i Fritsla, tisdagen den 30 maj kl. 18.30

Välkommen!