Vi saknar pengar från vissa medlemmar

Många medlemmar har ej fullgjort sina betalningar ännu, ca 70 stycken. Det handlar om ca 700 000 kronor, pengar som definitivt är avgörande för att vi ska få färdigt nätet.

Alla medlemmar som saknar någon inbetalning har antingen fått mejl eller brev om detta. Vi kan ha missat att registrera någon inbetalning och därför är vi tacksamma om vi kan få datum för insättningarna så att vi enkelt och snabbt kan stämma av med vårt bankkonto. Vi har dessvärre inte haft något faktureringsprogram från början och därför fått registrera alla betalningar manuellt. I och med att vi har lagt in faktureringsprogram från och med nu har vi även haft bekymmer med inbetalningar. Banken kräver normalt OCR-nummer, men vi har nu, tillfälligt inställt så att man kan göra inbetalningar utan OCR.

Vi kommer inte att dela ut någon mediabox innan vi är 100 % säkra på att full insats är betald och hoppas på stor ödmjukhet och förståelse för att detta kan innebära att vi behöver dubbelkolla med banken om något är oklart.

/Styrelsen